Zwarte Roberto d'Angelo Veterboots 4000 Roberto d'Angelo

dHfsxxzvNb

Zwarte Roberto d'Angelo Veterboots 4000 Roberto d'Angelo

Zwarte Roberto d'Angelo Veterboots 4000 Roberto d'Angelo
Info Omschrijving

Bikerboots zijn dit seizoen echt essentieel in je garderobe. Zeker dit toffe model 4000 van Roberto d'Angelo met opvallende details zoals de gespen en studs op de zoolrand. Uitgevoerd in prachtig zwart kalfsleer met een leren voering. Het model sluit met een ritssluiting en het voetbed is uitneembaar.

Productspecificatie
Omoda-nummer 78218
Artikelnummer 4000
Hoofdkleur zwart
Categorie Veterboots
Schachthoogte 19.00 cm
Voering Leer
Buitenkant Leer
Zool Leer en rubber
Kenmerken Rits Studs Gespen Uitneembaar voetbed
Zwarte Roberto d'Angelo Veterboots 4000 Roberto d'Angelo Zwarte Roberto d'Angelo Veterboots 4000 Roberto d'Angelo Zwarte Roberto d'Angelo Veterboots 4000 Roberto d'Angelo

Voorwoord

Deze website werd gemaakt door laatstejaarsstudenten aan de Thomas More Hogeschool in Geel.

Voor een multidisciplinair project werken wij, studenten van Marketing, Rechtspraktijk en Financie-en Verzekeringswezen, aan een verzekeringsbrochure in samenwerking met ouderencoaches.

Per team kaarten wij problemen aan rond diverse thema's en de bijhorende verzekeringen. Daarna zoeken wij naar mogelijke oplossingen. Zo willen wij senioren en alle andere betrokkenen informeren over de verschillende verzekeringen die u kunt nemen bij deze diverse thema's en de nadruk leggen op de risico's die u kunt lopen wanneer u een dagje ouder wordt. 

De volgende thema's worden behandeld: vermogen, wonen, gezondheid, mobiliteit en activiteit.